Vårtecken

Posted on
Första cykelturen

I lördags var det ett helt fantastiskt väder! Jag och min käre make bestämde oss för att ta en cykeltur. Ett säkert vårtecken! Men det var inte bara vädret som gjorde att vi bestämde oss. Vi tränar ju normalt på Friskis & Svettis men eftersom Coronaviruset härjar, bestämde vi oss för att det kanske inte är så smart att träna i grupp just nu. Mer om viruset senare.

Rundan

Vi bestämde oss för att ta det väldigt lugnt, vi har ju dåliga knän båda två. Därför blev det en lugn tur i det fina vädret.

Första gräsklippningen

När vi kom hem åkte min käre make på att klippa gräset. I och med den varma vintern, har gräset inte riktigt slutat växa. Förra helgen gödslade vi med Stroller mossa, det är både gödning och mossbekämpning i kombination. Och det gjorde nytta! Gräset har börjat få riktig fart, så det var bara att plocka fram gräsklipparen! Det blev väldigt fint. Sen plockade vi bort en massa ris och grenar som blåst ner i sista stormen.

Första fikan ute

Men man kan göra mer än att jobba i trädgården! Kaffe och en bulle smakade utmärkt i solen, och det doftade ljuvligt av nyklippt gräs!

Coronaviruset

Hemmakontor

Jag skulle ju berätta mer om Coronaviruset. På jobbet har personalen blivit uppdelad i två grupper. Vi jobbar hemifrån varannan dag, och på kontoret varannan dag. I fredags jobbade jag hemma. Det är rätt komiskt, jag jobbar trots att jag fyllt 65 för att jag dels tycker det är kul att jobba, och dels för att träffa arbetskamrater. Nu är det begränsat till halva nöjet!

Maten är slut

Vi har ju alla sett på TV hur människor hamstrar, när jag och min käre make skulle veckohandla i morse, såg det ut såhär. Pasta, mjöl, djupfryst, konserver och toapapper, ja, det mesta var slut på hyllorna. Eftersom det finns på ICAs huvudlager undrar man ju varför.

Var rädda om er, vi ska nog reda ut Coronakrisen också!

Ha en underbar vecka!

  • Share

Kommentarer

  1. Corona – Livsstil efter 60 says:

    […] till jobbet de dagar jag jobbar från kontoret, men det är bara varannan dag. Som jag skrev i förra inlägget, jobbar jag ju hemifrån de andra […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.