Varmare träningskläder

Posted on
Mössan är på

Igår när jag var ute och löptränade, så kände jag att det hade varit skönt med mössa och vantar. Jag hade varmare träningskläder på mej, men jag tyckte att det var lite kallt om öronen. Så i morse när jag tog min power walk, letade jag upp mössa och vantar. Och jag var inte ett enda dugg för varm!

Insida lår

I förra veckan kom jag på att jag helt missat att träna insidan av låret. Jag försöker träna hela kroppen, men den lilla muskeln hade sluppit undan. Jag letade upp ett program för den muskelgruppen och i fredags gjorde jag första passet. I lördags märkte jag tydligt att jag hade tränat en kroppsdel som var ovan. Jag hade väldig träningsvärk på insidan av låret, och nu är det bara att träna upp den så att den också blir stark och smidig.

Kinder som ska tränas

Jag har kommit på ytterligare några muskler som jag ska träna upp. Med åldern så blir ju kroppen hängigare, och det syns inte minst i ansiktet. Jag kollade runt lite på nätet, och hittade denna hemsidan som handlar om ansiktsyoga. Nu ska jag få in denna rutinen någon gång i veckan, och jag har tagit en ”före” bild. Om en månad ska jag lägga ut båda, så får ni se om det funkar.

Ha nu en underbar start på veckan!

Kommentarer

  1. Ansiktsmassage – Livsstil efter 60 says:

    […] har säkert hört om den senaste trenden för ansiktet, Gua Sha. Jag berättade ju i måndagens inlägg att jag börjat med ansiktsyoga. Eftersom jag har läst att ansiktsmassage också hjälper till att […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.