Vårlängtan

Posted on
Vårlängtan

I lördags var det riktigt varmt och soligt. Min vårlängtan tog fart när jag satt och fikade på terrassen! Visserligen fick jag ha halsduk och varm jacka på, men det var så härligt att få den lilla stunden i solen.

Folkets Park

Jag och min käre make tog en promenad i Folkets Park, de har gjort en riktigt härlig vårsmyckning! Rosa och gula prydnader fanns överallt, och jag fick påspädning av min vårlängtan!

Folkets park i julas

När vi var där på julskyltning, hade Folkets Park smyckats som en Vinterdröm. Det är trevligt att de gör så fint i parken, eftersom det välkomnar familjer att besöka den. Det är jättetrevligt att de tar upp några olika teman genom årstiderna. Det ska bli kul att följa växlingarna framåt!

Husläkrarna

När jag jobbade, så gick jag på hälsokontroll en gång om året. Nu är det några år sen sist, eftersom företaget jag jobbade på flyttade till Nederländerna och vi blev uppsagda. På mitt nya jobb fanns inte någon företagshälsovård. Jag har därför beställt tid för en hälsokontroll hos Husläkarna, inte för att jag mår dåligt, utan för att fånga upp eventuella avvikelser innan de hunnit bli allvarliga. Det är så många förmåner jag hade när jag arbetade, som jag inte tänkte på då, men som jag saknar nu när de har försvunnit. Nåja, det är bara att ta tag i det, och få en koll.

Idag är det den internationella kvinnodagen, jag önskar att alla kvinnor kunde ha det lika bra som jag! En underbar make, ett varmt och vänligt hem, och barn som har det bra.

Jag önskar er alla en härlig start på veckan, och var rädda om er!

Kommentarer

  1. Väcka gräsmattan – Livsstil efter 60 says:

    […] jag berättade igår, så ska jag på hälsokontroll om några veckor. Jag har ju fått ner pulsen med hjälp av min […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.