Våren är på väg

Posted on
Krysantemum

Nu märks det verkligen att våren är på väg! Igår var jag ute och fixade lite i trädgården, och när jag kom in var jag röd om kinderna. Det känns så härligt! På lördag ställer vi om klockan, och då får vi en timme längre ljus på kvällen. Det gillar jag, eftersom vi har höga träd utanför tomten. De skuggar vår terrass, och nu dröjer det en timme längre.

Hackebiff

Det är fredag, och då lagar jag och min käre make middag tillsammans. Ikväll blir det hackebiff, recept här.

Dragonsås

Vi ska inte ha löksky, för oss blir det dragonsås. Recept hittar ni här. Anledningen är att vi har massor med dragon, eftersom vi lånade ut till vår granne, och det var nästan bara halva burken. Jag köpte en ny förpackning, och de hade också köpt en helt ny. Men det är OK eftersom både jag och min käre make gillar dragon.

Ingredienser

Kvällens drink före maten blir en alptopp. Förhoppningsvis blir det snart ett glas rosé på terrassen, och då tänkte jag passa på att göra en lite vintrigare drink innan försommarn har kommit.

Alptopp

Men innan vi kan sätta oss ned med mat och dryck, ska vi fixa lite till i trädgården. Jag kan ju vara där hela dagen, men min stackars käre make måste ju vara på jobbet, och behöver också få lite sol på näsan, nu när våren är på väg.

Regntunnan

Vi ska koppla in regntunnan, det verkar ju bli plusgrader en lång tid framåt, och någon minusgrad klarar den av. Vi ska också gödsla gräsmattan, förhoppningsvis blir den grön o fin till sommaren.

När vi är klara, går vi in och har en härlig fredagskväll. Det önskar jag er också, var rädda om er!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.