Vardagsmaten

Posted on
Grötfrukost

fredagarna brukar jag ju skriva om vad jag och min käre make ska ha för gott till fredagsmys. Men lika viktigt som fredagsmyset är ju vardagsmaten. Jag börjar min dag med grötfrukost, med banan och melon. Ett glas katrinplommonjuice håller magen i trim. Därefter tar jag dagens första kopp kaffe.

Macka efter träningen

När jag har gått min powerwalk och gjort dagens workout, blir det en macka efter träningen.

Clam Showder

Idag hade jag soppa till lunch, Clam Showder. Receptet hittar ni här. Det är en musselsoppa som är väldigt god. Den är lika viktig för amerikanerna som ärtsoppa är för oss svenskar.

Eftersom jag skriver detta inlägget på eftermiddagen, så blir det ingen bild på kvällens måltid. Men ikväll ska vi ha Tacos, och det behövs väl ingen närmare presentation av denna rätt?

Framför ugnarna

Här ser ni våra ugnar, här lagar vi massor med god mat! Maten är lika viktig för hälsan som träningen, därför lägger vi mycket tid på att planera vardagsmaten så att vi ska få i oss allt som kroppen behöver. En annan fördel med att planera vardagsmaten är att vi kan göra matlådor av alla rester efter huvudmåltiden. Jag brukar räkna att vi betalar vår semester med att alltid ha matlåda till lunchen.

Ha en fin onsdag!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.