Vår i trädgården

Posted on
Vår i trädgården

Efter en kall start på maj månad, så blev det äntligen varmt. Även om det har varit kyligt, så är det ändå vår i trädgården.

Körsbärsträdet

På framsidan blommar vårt körsbärsträd, som ni ser så har inte vildvinet fått sina blad ännu. Det är en fördel, för då kan vi njuta av körsbärsträdets blomning.

Loungen

Vi har satt fram möblerna i Loungen, nu väntar vi på att det ska bli tillräckligt varmt för att kunna sitta där och ta ett glas rosé. Rabatten vid sidan om blommar fint.

Vattenspelet i Loungen

Förra helgen kopplade vi in vattenspelen, här är tunnan som min käre make fick från sina kollegor när han fyllde 60. Den gjorde Loungen komplett.

Vattenspel på terrassen

Vi har ett vattenspel på terrassen också, baljan har min mor tvättat i, så den är ganska speciell för mej.

Bersån

Vi klippte ner häcken för några år sedan, den var i väldigt dåligt skick. Men det innebar att vi hade full insyn i trädgården. Vi såg en annons från Flyinge Plantshop, de sålde 10 tujaplantor till ett väldigt bra pris. Det blev vår berså, och nu är den väldigt tät och fin. Häcken behöver denna och en säsong till, sen är den fullvuxen. Då ska vi klippa ner bersån lite, eftersom vi inte behöver insynsskyddet längre. Men den är väldigt mysig att sitta i och dricka eftermiddagskaffe.

Förgätmigej

Min käre make är väldigt förtjust i Förgätmigej. Vi hade plantor lite överallt, och han har satt dem i härliga grupper. Nu när det är vår i trädgården, är det ett hav av dem på flera ställen. De är så söta, tycker jag.

Ha nu en underbar tisdag, och var rädda om er!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.