Väntar på våren

Posted on
Efter gårdagens storm

Som jag berättade igår, så var det stormigt värre. Men jag såg fördelen med blåsten, nu när jag väntar på våren i trädgården. Det hade nämligen blåst ner ganska mycket torra grenar från hängbjörken, och jag tog tillfället i akt. Jag samlade ihop de torra grenarna, och fick en liten, men ack så härlig stund i trädgården.

Rishög

Jag fick ihop en liten rishög, och kunde ta upp några rejäla ogräs på vägen. Då sprider iallafall de inte sina fröer.

Snödroppar

Under riset gömde sig de här fina snödropparna, och kanske kan jag plocka in några till en veckobukett. Jag har en annan idé också, men den får ni höra om på fredag.

Mer snödroppar

Vi har snödroppar även i frukostrabatten, de hade kommit lite längre. Det finns hopp om buketten!

Nöjd efter en trädgårdsdos

Jag blir alltid så nöjd efter en trädgårdsdos, och jag fick en härligt känsla av att göra småsaker medan jag väntar på våren. Men det är inte bara i praktiken som jag har trädgårdsfunderingar. Jag har även börjat skissa så smått på lite nya växter. Eftersom jag plockar in en bukett till helgen, så tänkte jag att det skulle vara härligt att ha en planta med brudslöja i rabatten. Jag kollade på Plantagens hemsida, och de väntar in plantor i mars. Då kommer jag och min käre make att stå först i kön. En eukalyptus kommer jag också att köpa, det blev många buketter av förra årets planta.

Jag önskar er en härlig tisdag!

Kommentarer

  1. Vårlängtan – Livsstil efter 60 says:

    […] kvistar, och förhoppningsvis så har vi snart fina blommor på dem. Det passade utmärkt, för i tisdags trodde jag att jag skulle kunna ta in en bukett med snödroppar till helgen. Men eftersom det nu […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.