Vanligt fredagsmys

Posted on
Fredagsglad

Idag blir det ett vanligt fredagsmys, till skillnad från förra veckan. Det är jätteroligt att busa till det ibland, men det är ändå bäst när allt är som vanligt.

Pepparstek på fläskfilé

Dagens meny består av pepparstek på fläskfilé. Här hittar ni receptet. Vi kommer att byta ut ugnsstekt potatis mot klyftad potatis i Airfryern.

Love Soane

Dagens fördrink blir Love Soane, och har vi riktig tur så kan vi ta den på terrassen. Just nu är det 15° i skuggan, och är bara solen kvar så är terrassen jättevarm ikväll. Det blir premiär i så fall. Min käre make har förberett för uteliv med att köpa Rosévin, men jag visste inte om det skulle vara tillräckligt soligt, så ikväll får det bli en drink. Nästa vecka har ju sommartid börjat, och då får vi en timme längre sol på terrassen. Då kanske vi kan ta ett glas rosé som fördrink.

Ingredienser

Här ser ni ingredienserna, och receptet hittar ni här.

Första hyacinten

Veckans bukett ser lite speciell ut. Det beror på att jag ville ta in årets första hyacint. Min käre make är svårt förtjust i doften, och eftersom stjälken var kort, fick det bli minipåskliljor till. Hopas den kommit igång med doften tills ikväll!

Nu ser jag fram emot ett vanligt fredagsmys, och önskar er alla en härlig helg!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.