Utmaning

Posted on
Utmaning

Jag löptränar normalt 2 gånger i veckan, 3-3,5 k per gång. Nu har jag gett mej själv en utmaning, jag har börjat lägga in denna backen i träningsrundan. Den är ganska brant. Anledningen till att jag vill kunna löpa i backe är att min son, som bor i Partille har en backe som är dubbelt så brant utanför sin bostad. När jag promenerade upp för den, det finns till och med en bänk på halva sträckan, tänkte jag att det borde vara omöjligt att löpa uppför den. Men nu sedan jag börjat få bättre kondis, har det blivit ett mål. Nästa gång jag är hos honom, ska jag löpa uppför backen, och han ska få filma.

16 weeks to heaven

Jag är nu på vecka 10 på min resa mot 16 weeks to heaven. Jag tycker själv att jag blivit lite fastare, men gäddhänget behöver nog alla 16 veckorna för att ge med sig!

Spiralklippt

Jag är inte bara fast i träningen, min topiary-resa är också i full gång. Här är toppen på en taxus som jag börjat spiralklippa, det ska bli kul att se om jag kan få till den!

Vildvinet

Vildvinet på framsidan går mer och mer över i rött. Det är verkligen vackert. Egentligen skulle vi haft en annan växt där, men den var slut, och det är tur eftersom jag tycker vildvinet är jättevackert.

Hösten har kommit, och det är ovanligt varmt för årstiden. Över 20 grader på dagarna. Men när jag cyklar till jobbet är det svalt om nosen.

Jag önskar er en härlig dag, var rädda om er!

  • Share

Kommentarer

  1. Nystart – Livsstil efter 60 says:

    […] måste jag skriva lite om träning också. Jag skrev om en utmaning i ett tidigare inlägg, där jag ska springa i en brant backe uppe hos sonen i Partille. När jag talade med honom om hur […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.