Utflykt i det blå

Posted on
Picknicken packas upp

I förra veckan undrade bonusdöttrarna vad vi hade för oss den 9/6. Vi hade inget planerat, och då ville de ”låna” oss den dagen. Eftersom jag fick se en bild på Instagram på en Speedboat, var det med fjärilar i magen vi anlände till anvisad parkering. Vi körde ett bra tag, och kom allt längre ut på landet. Vår utflykt ut i det blå slutade på Skryllegården. Väl där dukade flickorna upp en picknick som inte gick av för hackor!

Grillmästaren

De serverade gott kaffe medan vi väntade på att korven skulle bli klar. Det fanns en större grill på området, men den var jättestor, och det var fullt tillräckligt med dessa 2 engångsgrillar.

Annorlunda korvbröd

De bjöd på grillad korv i baguettebröd, det var jättegott, och jag blev mycket mättare än med vanligt korvbröd. Det saknades inte tillbehör, jag la i så mycket i mitt bröd, att jag spillde ner mina byxor. Men det var det värt! Det var några grå moln som hotade en liten stund, men det var i övrigt en helt perfekt temperatur för en picknick. Om solen gassar och det är 30 ° i skuggan, är det inte riktigt lika skönt.

Efterrätt

När vi ätit korv tills vi var proppmätta, kom denna delikata efterrätt fram. Superfräscht! De hade skivat både melon och äpple i väldigt aptitliga bitar, det var bara att äta. Så gott!

Vi vill tacka alla så jättemycket för en alldeles underbar söndagseftermiddag, härlig utflykt ut i det blå!

Löparglädje

Eftersom vi fick massor av god mat igår, är jag så glad att jag kunde balansera med en löprunda. Nu gör jag ett nytt försök att komma igång med löpningen, dels för att försöka få ner pulsen lite, och dels för att nå mitt mål om en vältränad kropp till min 65-årsdag. Men hoppas innerligt att knät håller, så jag inte får ett bakslag igen.

Ha en fin måndag!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.