Utegym

Posted on
Redskap

Jag får ofta höra att det är dyrt att träna på gym, och det stämmer ju. Men det finns ett sätt att komma undan den höga avgiften. Utegym! Åtminstone här i Malmö, och även i de flesta andra städer. Jag fick ihop 18 stycken i Malmö kommuns regi. Det är helt gratis. Jag har tagit bilder från Ribersborg, jag tror det är det nyaste.

Instruktion

Det finns utförliga anvisningar i anslutning till redskapen, och du kan träna hela kroppen.

Fler redskap

I denna ställning såg jag en tjej som hade fäst fötterna i en ribba, och sen gjorde situps med överkroppen hängande fritt. Dit har i alla fall jag en lång bit kvar! Men man behöver inte vara atlet för att träna här, det fanns alla nivåer på motionärer. Eftersom det var väldigt fint väder, så var det fullt i nästan alla redskapen, och jag ville inte fota människorna. Så prova utegym om ni tycker att det är dyrt på gymmet. Jag har ett gym ganska nära, och när jag fått min andra spruta ska jag testa.

Äntligen värme!

Jag jobbar på med min satsning på Beach 2021, och det känns väldigt bra. Det är en bit kvar innan jag är nöjd, men det är också en bit kvar till semestern! Nu är ju vädret äntligen lite varmare, och man kan vara ute och få lite sol på näsan.

Nu önskar jag er en härlig start på veckan, var rädda om er!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.