Uppfräschning

Posted on
Uppfräschad

Idag har jag gett mej själv en uppfräschning, ja, egentligen två.

Hos Frissan

När jag är hos min frisör, hjälper hon mej med mina ögonbryn sen en tid tillbaka. Men eftersom jag har 5 veckor mellan mina besök, så kom jag på att de är ganska bleka och grå när det är dags för ett besök hos henne. Tidigare färgade jag dem hemma, så nu bestämde jag mej för att fixa dem en gång mellan frisörbesöken.

Fransfärg

Jag använder Depend ögonbrynsfärg, den är busenkel att använda. Jag fuktar först med aktivatorvätskan (flaskan), låter det verka 2 minuter, och sen tar jag gelén från tuben som om det vore mascara. Efter en minut tvättar jag bort det. Jag använder brun, eftersom jag är så ljus i håret. Det kan lätt se hårt ut om man använder för mörk färg.

Kameraövervakning

Vi har kameraövervakning på tomten, och de filmar allt som händer. Vi får information i mobilen när något rör sej. När jag var ute vid komposten blev jag filmad, och när jag kollade så såg jag att jag var lätt framåtböjd i min gångstil. Usch! Dags för uppfräschning nummer två.

Jag tränar ju både kondition och styrka, och nu har jag koncentrerat mej på rygg, axlar och bröst. Min idé är att om jag bygger upp de musklerna, så blir hållningen bättre.

Eftersom jag hoppas att jag och min käre make kan åka och bada på semestern, så vill jag ju vara den bästa versionen av mej själv när baddräkten ska på!

Nu ska jag röja lite i garderoben, det är ju vår, även om termometern inte stigit över 10 grader idag.

Ha nu en underbar torsdag, och var rädda om er!

Kommentarer

  1. Hudvård – Livsstil efter 60 says:

    […] frisören, och det innebär att denna veckan fick hon göra vid ögonbrynen. Jag har ju börjat att färga dem själv mellan besöken hos […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.