Trivs i hemmagymmet

Posted on
Ett väl använt hemmagym

Jag trivs i hemmagymmet! Nu har jag och min käre make snart haft det i ett halvår, vi byggde det i augusti. Visserligen är det ett litet rum, men jag tänker som så, att om jag hade haft obegränsat med plats, så hade jag nog köpt en massa onödiga redskap. Det finns så många olika redskap för diverse övningar. Men med min skivstång, mina hantlar och väggfasta öglor, så klarar jag mej länge än.

Tar i för kung och fosterland

Däremot så har jag hittat några handtag som jag ska komplettera banden med. Bland annat för att kunna träna ryggen på ett enklare sätt.

Tungt!

Jag tycker också att det är skönt att ha gymmet hemma. Det tar en timme om jag skulle ta mej till ett gym, byta om och duscha efter träningen. Nu kan jag lägga den tiden på trevligare saker.

På bänken

Den dyraste produkten var träningsbänken, men den använder jag vid varje träningstillfälle, så den var värd varenda krona.

Efter träningspasset

Grynet Molvig var på Stjärnorna på slottet i helgen. Hon bjöd på frukost med massor med frukt. Jag kom att tänka på att jag åt melon varje dag när jag jobbade, och blev väldigt sugen på det. När jag tog min morgonpromenad smet jag in om på ICA och köpte en melon. Jag åt en nyttig macka och melon efter träningen. Det var precis lika gott som jag trodde.

Ha nu en underbar måndag!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.