Träningsvärk

Posted on
Löptur i höstrusk

Nu har jag klarat av vecka 6 i min 16 weeks to heaven. Det är väldigt spännande, och denna veckan blev jag förvånad. Jag har ju tränat på Friskis sedan 15 år, och känner mej hyfsat vältränad. Förvånande nog har jag fått träningsvärk!! Jag kollar ju på youtube, och följer olika träningspass där. Jag hittade ett pass för stussen, som nästan tar musten ur mej. Och sen hittade jag ett ryggpass på 6 minuter som såg ganska soft ut. Efter 3 minuter låg jag på golvet o hämtade andan, och nu har jag träningsvärk både i baken och skuldrorna. Intressant.

10 000 steg

I söndags hade jag en perfekt träningsdag, jag mer än dubblade mitt mål med 10 000 steg. Orsaken är, att sen jag fick min apple watch, räknas ju varje steg, även om jag bara går och hämtar kaffe.

Alptopp

Men livet består inte bara av träning! Idag är det fredag, och det blir en drink före maten. Det blir en Alptopp, ska bli kul att prova!

Vi ska äta inne för första gången på länge, det blir mysigt att tända lite ljus och lyssna på musik till maten. Vi har inte musik i trädgården, vi tycker att fåglar, vattenspel och vindens sus i höga träd är musik nog.

Fotolek

Jag har börjat studera vad jag kan göra med ett foto i mobilen, och här ovan ser ni ett exempel. Denna bild tog min käre make, och sen har jag mekat med den. Jag var väldigt intresserad av foto innan mobilerna kom, och det är fantastiskt enkelt att göra roliga saker direkt i mobilen. Ska fördjupa mig i detta under hösten.

Nu ska jag ha en liten spastund, sen blir det fredagsmys!

Ha en fin helg, och var rädda om er!!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.