Träningsglädje på träningsbänken

Posted on
På träningsbänken

Jag har ju berättat om vårt hemmagym, och att vi köpte en träningsbänk. Det är så mycket mer träningsglädje på träningsbänken nu, än när jag låg på golvet eller satt på en liten pall.

Sittande på träningsbänken

Den fungerar utmärkt som stöd för ryggen när jag gör sittande övningar, det ger mej trygghet att våga ta i liten extra.

Liggande på träningsbänken

Och det går precis lika bra att göra liggande övningar. När jag låg på golvet, så kunde jag bara sänka armbågarna till golvet. Nu liggande på träningsbänken, kan jag fälla ner dem under kroppen, om övningen beskrivs så.

Axlarna på träningsbänken

Idag har jag haft ett pass för rumpan, och då är bänken ett stadigt stöd för axlarna. Det som också är bra med den, är att den går att torka av om jag svettas på den. Jag använde en möbel tidigare, och den var klädd med tyg. Därför tyckte jag att det var lite ofräscht att ligga på den.

Utan träningsbänk

Som ni ser, så har jag en enorm träningsglädje på träningsbänken! Jag var ju lite orolig att jag kanske inte skulle använda den så mycket, och den kostade ju en slant. Men den oron var helt obefogad, jag använder den vid varje träningstillfälle.

Ha nu en underbar måndag!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.