Tillbaka till det normala

Posted on
Poolhäng

Nu är jag och min käre make tillbaka från en helt underbar semester. Jag kommer att göra ett inlägg om den lite senare. Men nu är det tillbaka till det normala, och det är ganska skönt ändå.

Jag har haft träningen lite på stand by, det blev Powerwalk och lite smidighet. Men eftersom vi gick väldigt mycket, så har jag inte tappat allt för mycket kondition.

20 år och 20 kg sen

Här är en bild på mej för 20 år sedan. Det är också dryga 20 kg mer. Men jag har tagit tag i min dåliga fysik, ändrat matvanor och börjat träna regelbundet.

2021

Här är en liknande solstol, och en betydligt mer vältränad person. Jag är så glad att jag tog tag i min övervikt och dåliga kondition.

Buffé 2002

Här står jag vid en buffé 2002, och jag är inte gravid. Den kroppen fick jag av att äta för mycket, och inte röra mig alls.

Buffé 2021

Nu äter jag mej mätt, och ibland lite extra, men jag rör mej varje dag, och det har gett mej en fantastisk hälsa.

Nu har jag satt igång med min hantelträning igen, och som jag skrev i ett tidigare inlägg, så kommer jag att köpa mej en träningsbänk om denna veckans träning blir lika inspirerande som våren har varit. Ni får höra allt om det nästa måndag.

Ha en underbar måndag!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.