Tahongaflygeln

Posted on
Tahongaflygeln

I fredags var jag och min käre make på ett event som vi är svårt förtjusta i. När jag var i 28-årsåldern gick jag väldigt mycket på Tahonga bar på St. Jörgen. Baren stängde 2005, och flygeln försvann. När vi var på Nöjesteatern för något år sen, såg jag den! Tahongaflygeln! Jag sa till min käre make: tänk om man än en gång kunde få sitta och ta en drink vid flygeln, och minnas tillbaka.

Cornelius Löfmark

Denna härliga killen, Cornelius Löfmark, har startat Tahonga aftnar några gånger om året, och jag har möjlighet att ägna mej åt mina nostalgitripper. Eftersom det är supertrevligt, är vi på dessa träffar så ofta vi har möjlighet.

Pianisten

Här är jag tillsammans med pianisten, otroligt duktig musiker. Det blev Disney medley från Kalle o hans vänner, sen alla gamla härliga låtar från tiden på Tahonga Bar. Det som också är jättehärligt, är att alla är i samma ålder, de har suttit som unga på Tahonga, och går hit för att ha riktigt kul. Det blir spontan allsång hela kvällen.

Nu till något som inte är fullt lika roligt. Jag skrev i mitt första inälgg att jag tycker att det finns för få annorlunda klädesaffärer i Malmö. Nu har ännu en favorit, Nina Marcs, sin utförsäljning, då det inte lönar sej längre. Snart finns bara de stora kedjorna, och det tycker jag är synd, eftersom klädstilen är väldigt likartad och man hittar inget som sticker ut.

Men nu ska jag inte vara negativ! Julen närmar sig med stormsteg, på tisdag är det dax! Jag önskar er alla en God Jul, hoppas ni får njuta med era nära och kära, det ska jag göra!

  • Share

Kommentarer

  1. Glada Änkan – Livsstil efter 60 says:

    […] härligt att kunna gå ut bland människor igen. Nu längtar jag bara till att de ska arrangera en Tahongaafton igen. Det är bland det roligaste jag vet när det kommer till […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.