Storm och snö

Posted on
Storm

Denna veckan har verkligen haft ett varierande väder! Den har bjudit på både storm och snö. I söndags körde jag och min käre make till hamnen för att kolla på vågorna, och vi fick verkligen valuta för pengarna!

Risk för vattenplaning

Vågorna slog högt över kajkanten, och det skapades vattensamlingar som var riktigt besvärliga.

Kanalen

Det såg ut som om vattnet i kanalen hade stigit med minst en meter, under denna bron kör normalt ”Rundan”, men nu kunde inte ens en kanot passera utan att föraren slog huvudet i brotaket. Vi var väldigt imponerade över hur starka vädrets makter är!

Nyskottad trottoar

När vi just hämtat oss från stormen, så var det dags för snö! Eftersom väderprognosen lovade mer snö under dagen, så klädde jag mej varmt och skottade. Helt i onödan visade det sej, eftersom det regnade på eftermiddagen.

Saltströare

Min käre make var och handlade salt, och hittade denna fiffiga produkt. Det är en saltströare som är helt underbar att använda. Innan hade jag en sikt. men det rymdes så lite i den att jag fick fylla på den flera gånger trots att vår trottoar är ganska liten. Med denna så räcker det med tre påfyllningar, så är saken klar.

Nu hoppas jag att vi slipper både storm och snö, men troligen kommer det mer vind i veckan. Det är bara att hålla ut, snart kommer våren!

Ha en fin onsdag!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.