Stel som ett kassaskåp

Posted on
Stel men glad ändå

Idag har jag gjort en ny upptäckt om mej själv! Jag är stel som ett kassaskåp! Trots träning och min käre makes härliga stretchingpass tre gånger i veckan, så har ryggen stelnat ordentligt!

Hjälpmedel

Jag bestämde mej som tur var för att ta ett yogapass på onsdagarna. Efter morgonpromenaden, som förresten blev en pärs i sig själv, se längre ner, så laddade jag hem ett riktigt bra yogapass från Youtube. De delar av kroppen som jag och min käre make stretchar var inga problem. Men sen skulle jag böja huvudet mot knäna, sittandes. Det gick bara inte, det var som om ryggen var gjord av cement. Usch, det kändes inte alls kul att vara stel som ett kassaskåp! Alltså måste jag träna denna yoga minst två dagar i veckan, och huvudet ska bara ner till knäna!

Regntunga skyar

I morse gick jag som vanligt min promenad, och solen sken från en klar himmel när jag gav mej iväg. När jag kom ungefär en kilometer, blev himlen blåsvart, och efter ytterligare en halv kilometer öppnade den sej.

Regnkläder

Jag och min käre make gjorde fynd på Stadium Outlet, och fick tag i kvalitetsregnkläder. Men – det krävs ju att de är på, eller åtminstone med för att de ska vara till någon nytta. Jag tog en genväg hem, men blev ganska våt ändå. Då kan jag alltså konstatera att jag lärt mej två nya saker idag. Jag är stel som ett kassaskåp, och regnkläder hjälper bara när de är på.

Önskar er en härlig onsdag! Var rädda om er!

  • Share

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.