Stadens statyer

Posted on
Gösta o jag

Jag hade turen att få en bild av Zlatan innan statyn började vandaliseras. Därför har jag tänkt mej att gå runt och titta på stadens statyer, vi har en del riktigt intressanta. Här har jag sällskap av Gösta Ekman. Det är skönt att ha ett mål på söndagspromenaderna. Men det var inte stadens statyer som var dagens mål.

Anonymouse

Det var Anonymouses senaste verk som var målet för dagens promenad. De har haft flera liknande små konstverk i Malmö genom åren, och det är alltid lika roligt att kolla. Andra-tassbutik och Indisk restaurang denna gången.

Julgranen

Vi har också hunnit med att kasta ut julen. Det är jättevackert när den kommer in, men lika skönt när allt är nerpackat igen. I år hade jag lyxen att min käre make var ledig dagen efter jul, och han hade röjt allt tills jag kom hem från jobbet. Det är så otroligt fräscht när allt går tillbaka till normalt igen. Nu är det bara slingorna ute som är kvar, men de lyser upp så de får vara med ett tag till.

Nyår i gatan

Snart nytt år!

Nu går det med raska steg mot nytt år. I vår gata sätter vi grannar ut marschaller på trottoaren längs hela gatan, både på jul- och nyårsafton. Det är väldigt vackert att se. Men det är ännu vackrare om det är lite snö, det är några år sen sist.

I morgon är årets sista arbetsdag, sen blir det nyårsfirande. Det blir spännande att se vad 2020 ska föra med sej. 2019 var ju väldigt turbulent för mej, jag hoppas året som kommer blir lugnare. Jag kommer troligen att sluta jobba, men då väljer jag själv. Det är stor skillnad på att bli uppsagd, mot att välja att pensionera sej. Ganska mysig sits, faktiskt!

Nu önskar jag er alla ett riktigt Gott Nytt År! Ni ska få rapport om nyårsfirandet nästa vecka!

  • Share

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.