Snart semester

Posted on
På Malta

Nu är det snart semester, jätteskönt!! I år har vi en perfekt avvägning av hemmamys, resor och umgänge med nära o kära.

Pizza

Vi börjar alltid årets semester med pizza från pizzeria Videdal. Vi dricker ett gott vin till det, så vet vi att semestern har börjat.

Grillning

Vi kommer att ha en grillning med barnen, det är en tradition sedan barnbarnen kom. Eftersom många fyller år under sommaren, är det ett bra sätt att gratulera alla på ett lättsamt sätt.

Göteborgs skärgård

Vi kommer också att i vanlig ordning åka till Göteborg en tur, där vi besöker min käre makes bror o svägerska. Och det innebär grillning, tvångsbad (vi är tvungna att bada i iskallt hav) och väldigt trevligt umgänge. Vi åker gärna på weekendresor med dem, ska göra ett inlägg om det vid tillfälle.

Ombord

Sen bär det iväg till Marbella, för en weekend med sol och bad. Eftersom bilden ovan snart är 20 år gammal, är den av dålig kvalitet. Men jag kommer att ha några inlägg från Marbella så snart vi är där!

Nu kanske vän av ordning reagerar på valet ”Hälsa” för detta inlägget. Och jag har en undermening! Vi har en avvägning mellan att träffa nära o kära, åka iväg och se något nytt, och viktigast av allt, bara slappna av och njuta. Semestern kan för många innebära stress, med för många måsten och för lite vila. Det är inte bra för hälsan, det måste finnas tid att bara vara!

Ootd

Jag slutar som vanligt med dagens outfit, och önskar er alla en, för er, härlig semester, och en härlig onsdagseftermiddag! Själv ska jag löpträna, det ser jag fram emot!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.