
I förra veckans inlägg om hälsa skrev jag att själen måste ha sitt https://www.livsstilefter60.se/vagen-till-god-halsa/. I går kväll pysslade jag om själen med en god måltid tillsammans med en riktigt kär vän.

Vi hade bokat bord på restaurang Kitchen and Table https://kitchenandtable.se/sv/malmo/ på Malmö Live, 25 våningar upp. Och det var klokt gjort, för det var fullsatt. Vi fick bordet mellan 17-19.30, så populärt är det.


Det var en fantastisk utsikt som mötte oss däruppe! Vi hade väldig tur med vädret, för det hade varit mulet på dagen, men det sprack upp och synen var slående. Eftersom bilderna är tagna genom fönster, är de inte helt skarpa. 25 våningar upp är en sällsam upplevelse i sig själv.

Medan vi väntade fick vi detta goda bröd, med vispat, brynt smör. Så gott!!

Förrätten bestod av potatischips med löjrom och syrad grädde, dill . Ett vitt vin smakade bra till denna goda rätt. Potatisen var lövtunna och helt perfekt friterade.

Till huvudrätt fick vi bakad torskrygg, sparris, med sandefjordsås, svensk raps, rökt torskrom och ett glas rödvin. Men till min förtrytelse glömde jag att fota efterrätten, men det blev bränd banan med dulce de leche och vaniljkräm. Sen var vi så otroligt mätta och belåtna, och själen hade verkligen fått sitt!

Så här var jag klädd till gårdagens middag. Det var svalt när jag valde kläder, men det blev väldigt varmt på kvällen. Kjol hade varit ett bättre val!
Själen har fått sitt, nu är det kroppens tur!

Nu när själen fått sitt, får kroppen inte åsidosättas! Därför blev det en löptur i det underbara vädret, jag kom ihåg att ha pannband idag, för jag upptäckte att svetten rann ner i ögonen i måndags, och det sved! Men det finns ju lösningar på det mesta.
Nu önskar jag en fin onsdagseftermiddag, imorgon blir det nog lite hudvård.
Kommentarer