Sensommarvärme

Posted on
Grillen förbereds

Det är verkligen skönt idag, 25° i skuggan. Eftersom det är en så härlig sensommarvärme, har vi bestämt oss för att grilla ikväll.

Kvällens måltid

När jag gick min morgonrunda, så gick jag in om Bulltofta Kött, och där hittade jag dessa fina högrevsburgare. Jag kunde inte låta bli att köpa några baconlindade dadlar, de är så goda att mumsa på medan köttet blir färdigt på grillen. Grönsakerna ska min käre make få göra färdiga för airfryern, vi kryddar dem med timjan och flingsalt.

Love Soane

Jag berättade ju att vi smakat Avec Gin, men även om det var ganska gott, så föredrar jag ändå Gin i en drink. Därför får vi en Love Soane till fördrink, och receptet hittar ni här.

Ingredienserna

Här ser ni vad jag har i min drink, i måttet finns sockerlag som jag gjort på lika delar socker och vatten. Jag tror att den blir en liten aning godare än ren Gin.

Veckans bukett

Mina Flox råkade illa ut när störtregnet kom för några veckor sedan, men nu har de hämtat sig, och i veckans bukett kunde jag få med en kvist in. De doftar ljuvligt, och är väldigt vackra tycker jag.

Ha nu en härlig helg, och njut av att det är sensommarvärme!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.