Semester

Posted on
Pizzadax!

Så är det äntligen semester! Vi började som vanligt med Pizza och ett gott rödvin. Det var jättevarmt, så vi fick äta i loungen.

Vår fina häck

Äntligen har häcken vuxit upp och blivit så pass hög att man kan sitta lite privat i trädgården. Och eftersom det varit så torrt, lät vi den växa lite längre i år. Men nu var det verkligen dax för lite häckklippning.

Nyklippt och fin

Efter en god stund ser den ut såhär. Vi blev väldigt nöjda. Den är tät och fin, och nu kan man inte se genom den även om den är nyklippt.

Ingen semester utan bad!

Sibbarp

När vi var klara med häcken, körde vi till tippen med häckklippet, och passade på att köra om Sibbarp hem. Det var 23 grader i vattnet, så jag badade. Jag blev väldigt nöjd med att folk höll avstånd, trots att det var jättemycket folk.

Terassen

Men varför nöja sej med att klippa häcken? Nu när häcken blivit så hög att man inte kan se rakt in på terassen längre, tänkte jag att vi skulle figurklippa tujorna.

Redskap

Vi plockade fram så mycket klippverktyg som fanns, och satte igång. Min käre make körde med stora häcksaxen, och jag med den lilla. Sen blev det finlir med sekatör.

Ny utsikt

Såhär blev resultatet. Det ser inte mycket ut för världen, men vi har gjort sånt förut, och efter nästa år kommer det att vara fint!

Nu fortsätter vi med vår ”hemester”, jag kanske inte bloggar varje dag, men ska försöka uppdatera så ofta jag hinner.

Ha en härlig dag, och var rädda om er!

Kommentarer

  1. Semester 2.0 – Livsstil efter 60 says:

    […] och min käre make har ju en tradition sedan länge, nämligen att äta pizza kvällen då vi slutar jobba före semestern. Men i år blev […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.