Semester, nytt jobb och Halloween

Posted on
Marbella

Jag lovade att återkomma med ett inlägg om resan till Marbella. Men jag kunde inte ana att det skulle dröja 3 månader mellan blogginläggen! Anledningen är semester, nytt jobb och Halloween. Inte Halloween kanske, så låt mej ta det från början, med semestern.

Semester……

Stranden

Vi anlände till Hotellet som var helt fantastiskt. Privat strand med solstolar som ingick i priset. Vi tillbringade dagarna med långa promenader på förmiddagen, och härligt strandhäng på eftermiddagen. Enda smolken i bägaren var att det var samma temperatur i vattnet som här hemma. Det hade jag inte väntat mej!

Strandpromenad

En lång strandpromenad gick från hotellet ner mot gamla stan. Härlig temperatur, och mycket att titta på. Gamla stan var fantastisk, med trånga gränder och härliga torg, så vi jobbade upp en härlig aptit till kvällsmaten!

Maten

Maten var fantastiskt god, dessa pommesen var helt gudomliga! Köttet bara smälte i munnen, och som ni ser fattas inte Sangria heller.

…nytt jobb…

Jobbet

Jag skrev semester, jobb och Halloween. När vi kom hem från Marbella fick jag ett erbjudande om nytt jobb, som jag inte kunde tacka nej till. Det är ett heltidsjobb, och eftersom jag varit ny på jobbet, har jag inte haft ork över för bloggen. Men nu börjar jag bli lite varm i kläderna, och ska försöka göra ett inlägg i veckan.

och Halloween

Halloween

Jag och min käre make var bjudna på Halloweenfest i helgen. En härlig tillställning med god mat och en ruskig tipsrunda. Lokalen var utsmyckad i orange och svart.

Tipsrundan

Det fanns både skelett och andra ruskigheter på vår väg genom rundan, och eftersom jag är väldigt lättskrämd, hade jag inte vågat gå rundan ensam. Men jag fick dispens att ha min käre make med mig.

Jag, maken och brorsdottern

Här är värdinnan, som lagt ner en hel vecka på arrangemanget. Mycket trevlig upplevelse.

Det var allt för denna gången, så kul att vara tillbaka! Eftersom mitt inlägg om borttagning av fransförlängning blivit en favorit, så tänkte jag göra en liten test på mascara nästa gång. Kanske kan jag hitta en ersättning för fransförlängning. Ta hand om er!

  • Share

Kommentarer

  1. Att kunna göra ett reseinlägg – Livsstil efter 60 says:

    […] jag gjorde när vi kom ner, var att gå ner och känna på vattentemperaturen. 2019 var vi i Marbella, det var jättetrevligt där, men vattnet var lika svalt som hemma. Här var det som mest 31°, och […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.