Semester 2.0

Posted on
Ny strandklänning

Jag och min käre make har ju en tradition sedan länge, nämligen att äta pizza kvällen då vi slutar jobba före semestern. Men i år blev det semester 2.0. Vi har ju köpt pizzan på Videdals pizzeria i många år. Men nu fick min käre make tips av en arbetskamrat om Husie pizzeria. Eftersom både jag och min käre make är väldigt konservativa, så är det en förändring som heter duga!

Pizza

Nu ska det bli väldigt spännande att se om vår nya leverantör kan bli en ny favorit. Vi har bytt 3 gånger på 20 år, så det blir en utmaning.

Dukning

Här är en bild från förra året, då var det lika varmt som idag. Vi fick ta våra pizzor och äta i loungen. Men eftersom det är ganska lite plats där, så är det inte riktigt bekvämt att äta där. I år ska jag i god tid ta ut markisen, så att vi kan avnjuta våra nya pizzor på terrassen.

Trångt men lite svalare

Här ser ni hur lite plats det fanns för maten. Blir nog bekvämare i år. Nu ska det bli spännande att se hur Semester 2.0 utvecklar sig. Men oavsett Pizza, så ser vi fram emot semestern, eftersom vi är fullvaccinerade. Vi har planerat in en resa till nära o kära i Göteborg, vi har inte träffat dem på länge.

Nu tar jag även semester från bloggen, och återkommer 16/8. Ha en underbar sommar, och var rädda om er!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.