Salong eller hemma

Posted on
Ögonbrun

Ibland vill jag vara extra fin, och då kommer frågan: på salong eller hemma? Jag var på Len Hud och fick gjort vid mina bryn och fransar. Och jag är väldigt nöjd med resultatet. Jag fick förutom själva färgningen även en ögonmassage, som var värd hela summan! Så väldigt skönt!

Naglerna

Mina naglar däremot, sköter jag hemma. Jag gick och fick gelénaglar för några år sen, och det blev en ren katastrof. De var jättefina när de var nya, men när jag tog bort dem tog det flera månader innan mina egna naglar återhämtat sig. Det gör jag aldrig om! Likadant med fransförlängning!

Depend

Här är två härliga produkter för naglarna! Jag använder nagelbandskrämen två gånger om dagen, och serumet till natten. Serumet droppar jag under nageln, då funkar det vare sig jag har nagellack eller inte. Jag brukar lackera naglarna på fredagen, och ta bort lacket på onsdagen. Då hinner det inte flagna, och naglarna är ”fria” i två dagar.

Handkräm

Här ser ni mina handkrämer, rosa för dagen och vit för natten. Som ni ser så är både nagel- och handprodukterna av billiga märken. Jag fick en väldigt exklusiv handkräm för några år sen, men den torkade ut händerna. Dessa produkterna fungerar alldeles utmärkt och finns på apoteket.

Som ni ser så behöver jag inte välja om jag vill fixa till mej på salong eller hemma, jag gör helt enkelt både och!

Ha en underbar torsdag!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.