Restriktioner

Posted on
Regntunnan

Som jag skrev i ett tidigare inlägg samlar vi regnvatten från stuprännan. Nu när det har varit ännu en torr period, är vi väldigt glada att ha denna regntunna! Vi kan med gott samvete vattna vår trädgård med samlat regnvatten, även om det blir restriktioner. Men idag får trädgården stå tillbaka för ämnet hälsa.

Sjukgymnasten

Ingen har väl undgått min klagan över att mitt knä inte vill läka fullt ut. Jag har ju varit hos doktorn och fått konstaterat att det inte är atros eller något annat hemskt. Därför beställde jag tid hos en sjukgymnast, och till min stora glädje fanns de i närheten. Väl där fick jag några övningar som ska ta bort det onda i alla fall till 98%. Det var en rejäl överansträngning jag fick, och kanske har menisken fått små sprickor. Men nu har jag fått lite att jobba med, och det blir i alla fall bättre dag för dag.

Flygplan

Apropå hälsa, så tog jag denna bilden i helgen. Vi bor rakt under en motorväg för flygplan, både långväga och de plan som trafikerar Kastrup. Innan Coronan hade vi ett rutmönster av flygplansrök en vanlig dag. Men efter att flygen slutade gå, har vi inte sett dem förrän nu. Det är väl inte riktigt OK att glädjas över utsläpp från flyget, men i detta fallet glädjer jag mig åt att det börjar sakta återgå till normaltillstånd. Jag hoppas innerligt att det är början till slutet för Coronaelendet som avspeglade sej på himlen.

Vi skulle åkt till Wien i mars, och i morgon skulle vi åkt till Krakow. Nu är det väldigt själviskt att tänka så när människor dör i pandemin, men jag är ju bara människa. Eftersom både Wien och Krakow finns kvar, är det ju väldigt enkelt att resa dit när allt har stabiliserats. Men det känns väldigt märkligt att ha restriktioner.

Jag önskar er alla en härlig onsdag, var rädda om er, och tvätta händerna!

  • Share

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.