Regnet

Posted on
Regnmätare

Igår kom äntligen regnet. Det kom 13 mm, och idag har det redan kommit 2. Jag är väldigt nöjd med det, eftersom vi la ut gödning i helgen. Den fina regnmätaren är en present från min käre make, jag fick den när jag var klar med rabatten vid vildregnet.

Ljuslyktan

Ljuslyktan på terrassen är fylld med vatten, den borde jag flyttat in. Men som ni ser så är ljuset nästan slut, så det får bli ett nytt när vi ska börja sitta ute. Värmen vill inte riktigt komma ännu, så det får vänta en stund till.

Bokfynd

Vad ska man då ta sej till när regnet bara vräker ner? Jag läser gärna, och igår var jag på Erikshjälpen och gjorde ett rejält bokfynd. Eftersom jag vet vilka mina favoritförfattare är, blir jag jätteglad när de finns i denna mängden! Jag betalde mindre för alla dessa böckerna än vad EN ny kostar. Det gör mej ingenting att de är begagnade, jag har ju inte läst dem!

Erikshjälpen

När jag dessutom kan göra en god gärning för barn i världen, så hittar jag inte några argument emot att handla böcker på second hand!

Kaffe och en bok

Finns det någon bättre sysselsättning en regnig eftermiddag? En god kopp kaffe och en spännande bok, då behöver jag inte mer!

Ha nu en härlig onsdag, och var rädda om er!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.