Redo för helgen

Posted on
Redo för helg

Efter en ganska omtumlande vecka, med både hälsoundersökning och tid för vaccinering, så är jag verkligen redo för helgen. När brevet som bjöd in till tidsbokning väl kom blev jag jätteglad. Men eftersom jag längtat så intensivt efter vaccin, som de flesta väl gör, så blev det nästan en fysisk reaktion. Jag blev helt nollställd, och fick huvudvärk, något som jag sällan har.

Potatisrulltårta

Ikväll ska vi ha Potatisrulltårta med ricotta, spenat och lax, recept finner ni här. Och till det har min käre make köpt ett gott vitt vin. Jag tycker det är spännande att leta upp lite annorlunda rätter ibland, det är så lätt att falla i gamla invanda spår. Och denna verkade jättegod när jag läste receptet, så vi får se om det stämmer.

Drink före maten

Före maten blir det en helt ny drink. Min käre make fick tipset på sitt jobb, och det var en beställningsvara. Den kom i torsdags, så nu måste vi prova den! Men eftersom jag inte har något recept, kan jag inte dela med mej. Jag återkommer när vi smakat den.

Veckans bukett

Denna veckans bukett är en riktig doftupplevelse! Jag tog några kvistar lavendel som fortfarande doftar, en hyacint och lite påskliljor. Buketten står i vardagsrummet, men väldoften fyller hela huset!

Vi är lovade både sol och värme denna helgen, så jag hoppas att vi kan fixar lite i trädgården. Vi köpte nya vilstolar, och jag tycker det skulle vara trevligt att inviga dem.

Jag hoppas ni är lika redo för helgen som jag är, och önskar en en härlig helg. Var rädda om er!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.