Redo för fredag

Posted on
Redo för fredag

Det är fredag igen, och helgen närmar sej med stormsteg. Som jag skrev i ett tidigare inlägg, har jag fått göra ett litet träningsuppehåll. Det innebär också att det inte blir någon drink före maten för mej, men det gör ingenting, för jag är så redo för fredag!

Kalkon

God mat ska vi i alla fall unna oss! Det blir Stekt kalkon med tomat-och olivsås, receptet hittar ni här. Eftersom det är fint väder, går vi nog en långpromenad i stan efter maten. Det är ju dessvärre den enda motionen jag kan syssla med för tillfället. Men det är bättre än ingenting.

Alkoholfri öl

Vi fick tips om en alkoholfri öl av en kompis, vi får se om den passar till vår mat. Det kan vara bra att ha koll på en alkoholfri variant, om man av någon anledning måste vara körbar.

Nu skiner solen från en molnfri himmel, det är ganska kallt, men jag ska laga mej en god kopp kaffe, och sätta mej på terrassen en stund. Om jag har tur, så är det lä där, och då blir det riktigt varmt trots att det bara är någon plusgrad.

Jag hoppas ni får en riktigt fin helg, och att ni är rädda om er!

  • Share

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.