Pulled beef och lite till

Posted on
Ingredienserna

Så är fredagen här, och jag tänker bjuda min käre make på pulled beef och lite till. Har varit sugen på att göra det själv, det är ju väldigt enkelt, men det tar några timmar i ugnen. Vi köpte kalvkött i våras, och igår tog jag fram denna raringen. När den tillbringat 4 timmar på svag värme, ska den serveras med potatis från airfryern, den har jag berättat om här:https://www.livsstilefter60.se/arets-varmaste-dag/ Den gör otroligt god potatis, och speciellt nu när det är färskpotatis. En flaska gott rödvin passar bra till.

Picklad rödlök

All ”Pulled” mat passar väldigt bra med picklad rödlök. Därför gjorde jag denna igår, den blir så god när den fått stå och dra över natten. Min mage tycker bättre om när löken blivit mjuk. Härav rubriken Pulled beef och lite till.

De fina gammaldags champagneglasen

Jag har varit på jakt efter gammaldags champagneglas ett bra tag, eftersom jag sett att det är populärt att servera drinkar i dem. Det finns nyproducerade att köpa, men de har mycket längre fot. Jag och min käre make gav oss ut på en rundtur till Second Hand butikerna här i stan, och på första försöket hittade vi dessa små raringar! http://emmausbjorka.se/

Klassisk daiquiri

Jag kommer att fresta min käre make med en klassisk daiquiri att inviga glasen med. Jag har aldrig testat den själv heller, och jag är väldigt nyfiken på smaken, det är ju en gammal klassiker.

T-shirt o shorts är dagens outfit

Shorts och T-shirt är det som passar denna härliga sommardag.

Solkräm, viktigt!

Nu ska jag sätta mej i solskenet, om ni ska göra detsamma, glöm inte solskydd. Jag brukar aldrig bränna mej, men enligt forskningen skyddar solkräm både mot hudcancer och rynkor. Så var rädda om er, och jag önskar er alla en riktigt härlig helg!

  • Share

Kommentarer

  1. Härliga fredag – Livsstil efter 60 says:

    […] en drink före maten. Idag bjuder jag på Blue Ice, och jag serverar den i våra fina gammaldags champagneglas. Vi hittade dem på loppis efter mycket […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.