Powerwalk inställd

Posted on
Snö på fönsterblecket

I morse när min käre make skulle köra till jobbet, så sa jag till honom att vi har nog klarat oss från stormen, eftersom det inte hördes något i natt. Men när jag kollade på andra sidan så såg jag att det blåste och snöade. Jag insåg att det inte var läge att gå ut. Så för första gången sen jag började, så blev min powerwalk inställd. Och det ligger till och med snö kvar på fönsterblecket. Jag får gå en promenad efter lunchen istället. Men jag tycker att en rask promenad efter frukost är ett härligt sätt att börja min dag.

Yoga

Men jag har inte varit helt overksam ändå. Jag har ju länge varit sugen på att testa yoga, och jag har planerat att hitta ett pass för nybörjare någonstans. Friskis och Svettis har ju en yogastudio vid Stadion, och jag har varit inne och kollat. Men – den här förbaskade Coronapandemin vill ju inte släppa taget om oss. Jag är visserligen fullvaccinerad, men man kan ju få eländet ändå. Och jag har därför börjat att göra ett pass hemma, och jag lovar att det behövs. Jag är ungefär lika smidig som ett kassaskåp, men förhoppningsvis så ska detta hjälpa.

Solkatt på möblerna

Nu har snön upphört, och solen strålar från en klar himmel. Det har fallit ner massor med grenar, så imorgon kan jag gå ut och få utlopp för mina kliande trädgårdsfingrar! Nu när jul och nyår är över, så börjar min trädgårdslängtan. Men ännu är det för tidigt att göra några större operationer, så jag får nöja mej med att plocka upp de nedfallna grenarna. Och så hoppas jag att jag slipper se min powerwalk inställd.

Ha en fin måndag!

Kommentarer

  1. Väntar på våren – Livsstil efter 60 says:

    […] jag berättade igår, så var det stormigt värre. Men jag såg fördelen med blåsten, nu när jag väntar på våren i […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.