Ögat är själens spegel

Posted on
Brynfärg

Man brukar ju säga att ögat är själens spegel. Därför är jag ganska noga med min ögonmakeup. Jag går till frissan var 5:e vecka, och hon plockar och färgar mina bryn. Men den färgen håller inte i 5 veckor, så jag färgar dem själv en gång emellan. Då använder jag Depend Frans & Öngonbrynsfärg.

Elisabetkliniken

Nu ska jag ta min ögonmakeup en nivå till. Jag och min käre make tog en promenad runt Kronprinsen, och där ligger Elisabetkliniken. Där hade de reklam i fönstret för make up rådgivning. Så jag ringde dit och kollade om de kunde lära mej att sminka mej så att ögonen ser piggare ut. Och hon lovade att de skulle kunna ge lite tips och tricks för det. Så på tisdag ska jag dit och lära mej mer om ögon make up. Det ska bli kul, och eftersom ögat är själens spegel, så är det viktigt att spegla den jag vill vara.

Tända ljus

Idag är det ett riktigt ruskväder, det har ösregnat hela morgonen. Men jag råder bot på detta genom att ta på mej min härliga polo från MQ. Den har lite ull i sig, så den är varm fast den är tunn.

Märke

På denna polon har de sitt karakteristiska märke bak.

Märket igen

Det är de små detaljerna som gör att jag gillar MQ Stockholm lm så mycket. Och kläderna är inte bara hållbara, de har också det där lilla extra.

Nu önskar jag er en härlig torsdag, trots regnet.

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.