Nytt i trädgården

Posted on
Ny mittblomma

Det är tisdag och trädgårdsdags! Eftersom de gamla penséerna hade passerat bäst före, var det hög tid att köpa lite nytt i trädgården! Den fina zinkbaljan är en gammal förvaringslåda för elektroder som användes på mitt jobb för länge sedan. När vi stängde lagret skulle de kastas, och jag tog hem flera stycken att ha blommor i! Här kan ni se ett annat sätt att plantera i dem!

Trädgårdsmästare!

Här är jag i full gång med planteringen. Min käre make bär upp krukorna på mitt planteringsbord, så kan jag hålla på i rätt ställning när jag ska fixa till nytt i trädgården

Kopparkruka

Denna kopparkruka kommer från min käre makes morföräldrars hem. Har troligtvis använts i matlagning för länge sedan. Nu är den pensionär i vår trädgård!

Fontänen på terassen
Fontänen i loungen

Jag tycker det är väldigt vilsamt med vatten. Vi har därför gjort två små fontäner som vi tycker är väldigt rogivande. En på terrassen, och en i loungen. Det är jättehärligt att sitta med en bok, lyssna på fågelkvitter och ett stilla porlande!

Selfiepinne

Selfie!

Jag har tagit en del Selfies, men mina armar är så korta att det oftast blir bara ansiktet som kommer med. Men igår investerade jag därför i en Selfiepinne, hos Kjell o Company, och här ser ni den första bilden jag tog med hjälp av den. Det ska bli kul att ta med den ut på promenader och få till bilder även när jag är ensam!

Ootd

Här är dagens outfit. Jag är fortfarande glad, men i eftermiddag kan det ändras. Jag ska nämligen till tandläkaren, jag har ett gammalt hål sedan mer än 20 år som börjat bråka med mej. Tänkte att det är nog bäst att fixa det före semestern, risken är annars att det börjar värka när jag inte är hemma.

Ha en fin tisdagseftermiddag!

Kommentarer

  1. Julfest nummer två – Livsstil efter 60 says:

    […] här grått är det på terassen fram, minns tillbaka till i somras, då var det blommor och solsken! Men, som tur är har vi ljus överallt här […]

  2. Älskade trädgård – Livsstil efter 60 says:

    […] delar platsen med björnbär. Eftersom det är entrén med en gång från framsidan, och vi har planteringsbordet, rullebören och en hylla för förvaring i gången, är rosenbågen ett ”draperi” för […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.