Nytt år

Posted on
Kanapeer

Så har det blivit nytt år. Jag och min käre make firade in det nya året på Continental i Ystad. Det började med ett glas bubbel och kanapéer. Det var väldigt gott. Bakom min rygg ser ni vårt bord. Miljön var helt fantastisk.

Menyn

Vi avnjöt ovanstående meny i den vackra matsalen

Vi hade beställt drinkmeny som serverades av denne trevlige unge man. Vinerna passade helt utmärkt till de rätter vi blev serverade.

En av förrätterna
Varmrätt
Efterrätten

Som ni ser ovan så var det väldigt vackert upplagt, och det var väldigt, väldigt gott. Det var ganska lagom mängd mat, eftersom det var flera rätter, räckte det mer än väl.

Tallrik

Porslinet var smyckat med Continentals tryck, från 1829. Det ska vara Sveriges äldsta stadshotell.

Handdukar

Det var inte bara matsalen som var vacker. Här är en detalj från toaletten, väldigt fräscht med en rullad, egen, frottéhandduk!

Taket

Taket var väldigt vackert med stuckatur och flera fina detaljer.

Bollinger

Min käre make hade champagneprovning på sin julfest, och den enda ”dyra” champagnen jag inte har smakat var Bollinger. Eftersom det var nyår, så kostade vi på oss vars ett glas. Den var supergod, och jag förstår James Bond!

Vi stod och såg Ystads fyrverkeri genom fönstret, jag är inte så förtjust i smällare, så det passade mej utmärkt.

Öl o cider

Vi avslutade med ett glas öl, innan vi gick upp till rummet, väldigt nöjda med vår Nyårsafton!

Vi var och fikade på ett konditori innan festen, och där hängde en riktigt tänkvärd lapp. Det stod: Sörj inte över att du åldras, det är inte alla som får den förmånen. Jag blev så glad när jag läste den. Jag fyller ”pensionär” om några dagar, jag mår alldeles utmärkt, och glädjer mej åt att ha denna förmån.

Nu önskar jag er alla en riktigt bra start på 2020, det ska bli spännande att se vad det året har att bjuda på.

  • Share

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.