Nystart

Posted on
I Loungen

Nu är det nystart för både mej och bloggen! För ett knappt år sen bloggade jag dagligen, men eftersom jag fick ändrade förutsättningar fick jag dra ner bloggandet rejält. Nu har jag fått tillbaka massor av tid, och kommer därför att blogga dagligen igen. Jag ska lägga upp bloggveckan likadant som jag gjorde innan.

I löpspåret

Måndagar blir det träning, vi är väl alla lite extra taggade att röra på oss när helgen kanske innehöll lite extra gott!

Klängrosen

Tisdagen ska jag tillägna trädgårdspyssel, det är ju en favoritsysselsättning.

Hälsa

På onsdagen blir det hälsa för hela slanten, hälsa är ju så mycket mer än att träna.

Istället för fransförlängning

Torsdagarna kommer jag att ägna åt skönhet och mode. Jag har testat lite spännande saker!

Skaldjursfrossa

På fredagen ska jag fördjupa mej i god mat och dryck, och livsstil för vila och avkoppling.

Jag hoppas ni vill följa med på denna nya spännande resa.

Måndag, och träningstankar

Promenad

Det är ju måndag, så lite träningsfunderingar blir det.

Agneta Sjödin har ju gjort 16 weeks of hell. det verkar vara precis så obehagligt som det låter. Jag tänker kopiera antalet veckor, och låta resten vara. Som jag nämnt tidigare, har jag ju problem med mitt knä. Min plan är att under 16 veckor träna upp muskler runt det onda, så att knät ska bli helt smärtfritt. Jag börjar dagen med en rask promenad på 3k. Därefter tränar jag olika muskelgrupper som ska vara avlastande för knät. Jag löptränar superförsiktigt 3 gånger i veckan. Eftersom Coronaepedemin härjar, är ju Friskis inget alternativ, men efter löpningen har min käre make satt ihop ett stretchingschema, och det håller stelheten borta. Förhoppningsvis kan jag löpträna obehindrat om 16 veckor. Jag för lite statistik över träningen, och maj månad blev såhär: Promenad 88,4 k Löpning 17,6 k och cykel 26 k. Det blev ganska mycket när jag räknade ihop det! Känns väldigt motiverande!

Nu ska jag gå ut i trädgården och klippa lite vildvuxna växter och ta bort vårens nedvissnade lökväxter. Jag visar hur det blev imorgon.

Tills dess, ha en underbar dag, var rädda om varandra!

  • Share

Kommentarer

  1. Undvika dieter – Livsstil efter 60 says:

    […] ska ju göra min egen resa, men jag gör den på mitt sätt. Det är ju inte bara maten som är viktig, jag ska fortsätta att […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.