Nystart

Posted on
Nystart

Nu har jul och nyår passerat, och det är dags för nystart! Jag och min käre make hade många härliga, lediga dagar tillsammans. Vi kunde också fira jul som vanligt, och det var skönt. Förra året kunde sonen inte komma ner eftersom det var restriktioner. Men nu är det skönt att allt går tillbaka till ”normalt” igen.

Födelsedagsfrukost

Jag har också hunnit med att fylla år. I vår familj får vi inte frukost på sängen, vi dukar med en speciell kopp och glas istället. Jag har aldrig uppskattat att äta i sängen. Det är så mysigt när man kommer upp till ett dukat bord med flagga och tänt ljus.

Biotherm

Av min käre make fick jag hudlotion från Biotherm, och jag fick duschkrämen i julklapp. Jag har använt denna serien mycket, men det är några år sedan. Jag tycker den är helt underbar. Den gör huden silkeslen, och den doftar väldigt gott.

Det var en helt perfekt present som jag ska använda till min nystart. Alla helgdagar har inneburit att jag kommit efter med min hudvård, och i måndags blev det hemmaspa. Jag har ju normalt det på fredagen, men jag har haft fullt upp med att mysa på ledigheten! Jag njöt av doften i duschen, och den efterföljande massagen med lotion. Sen fick händer och naglar en omgång. Nu börjar jag komma i kapp med min egenvård.

Jag önskar er en härlig torsdag!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.