Nystart

Posted on
Röjning

Nu är det nystart, både för bloggandet och trädgården. Jag fick ju ett vikariat på några dagar i veckan, och det löpte på tills vi kom till slutet av oktober. Då blev det heltid, och sen övertid. Det fanns alltså ingen tid över till något mer än jobba och få vardagen att gå runt. Nu är vikariatet slut, och jag kan koncentrera mej på det jag tycker är roligt. Visserligen tycker jag om att jobba, jag har gått till jobbet varje morgon i snart 50 år. Men nu ska jag ägna mej åt det roliga i livet: Tid med min käre make, trädgård. träning, hälsa, skönhet och avkoppling. Jag kommer att dela upp bloggen som jag skrev i ett tidigare inlägg.

Projekt

Här är ett projekt som ni kommer att få följa. Vi klippte ju ner häcken rejält för några år sen, och då hade vi höga tujor som insynsskydd på terrassen. Nu har häcken vuxit upp, och jag tänkte ge mej på lite figurklippning på dem. I värsta fall få de klippas ner och bli små buskar.

Jag har i flera års tid försökt få vintergäck i trädgården utan att lyckas. Nu har vi två små knoppar, och jag hoppas de sprider sej!

Nyskottat

Vi fick ju faktiskt vinter i år, och jag skottade trottoaren några morgnar. Eftersom vi haft så varma vintrar sen 2014, så var det riktigt härligt med lite snö.

Promenad på Öresund

Till och med havet var fruset, vi såg flera människor som tog en promenad på Öresund. Det var härliga dagar med sol och minusgrader.

Träningsbacke

Träningsbacke

Nu måste jag skriva lite om träning också. Jag skrev om en utmaning i ett tidigare inlägg, där jag ska springa i en brant backe uppe hos sonen i Partille. När jag talade med honom om hur lång den backen var, kom jag på att jag nog behövde en lite längre träningsbacke. Nu har jag hittat den, och ska så småningom klara av att springa både den och Partillebacken. Nystart även för löpningen!

Ha nu en härlig start på Mars och veckan, och var rädda om er!

  • Share

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.