Nygammal affär

Posted on
Pagelle

Jag har ju beklagat mej över att modeaffärerna går i konkurs, en efter en. Men i Pagelles gamla lokaler öppnar en nygammal affär. Det är Annabelle, som har flyttat dit från Kronprinsen.

Lördagens outfit

Jag och min käre make ska på middag hos goda vänner på lördag, och jag var på jakt efter något nytt. Det är över ett år sedan vi senast var på middagsbjudning, så det kliade lite i shoppingnerven. Jag trodde inte att jag skulle hitta något, egentligen var jag på jakt efter en tröja till min svarta, plisserade kjol. Expediten hittade några tröjor, men sen hittade jag denna klänningen. Jag blev störtförälskad i den, och den passad utmärkt. En sak som var jättekonstig var, att jag kunde ha storlek M. Den var av ett franskt märke, och det kan kanske förklara att storleken är lite mindre. Jag berättade ju om att jag inte kunde ha ens storlek S i en tröja som jag provade för någon vecka sedan. Jag kommer att prova fler kläder från det märket, det är ett som är säkert!

Massagesten nummer två

Jag har gjort min ansiktsmassage varje dag sedan jag köpte stenen. Men till min stora förtvivlan så tappade jag stenen i handfatet, och jag hade inget val utan att köpa en ny. Eftersom massagen är skön, så var det värt de extra pengarna. Men jag har ju bara hållit på en dryg vecka, så något resultat kan jag inte se. Jag återkommer så snart jag kan lägga ut en ”före och efter” bild.

Svart o vitt

Nu önskar jag er alla en riktigt härlig torsdag!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.