Ny vecka

Posted on

Helgen var härlig med sol och trädgårdspyssel. Har en gräsmatta som behöver rensas och förbättras. Började med några timmars ogräsrensning, tar mycket längre tid än man kan tro!

När det var gjort, hade Friskis ett Happeningpass med kombinerad gympa och stationsträning. Väldigt kul att prova, jag har testat stationsträning tidigare, men inte i kombination med gympa. Hoppas att denna träningsform blir ett pass så småningom, det var en riktig genomkörare!

Idag var min väninna Anna på lunch, hon bjöd på sallad och tiden gick som vanligt alldeles för fort! Vi har tidigare varit kollegor och träffats dagligen, så en lunchtimme går fort när allt ska diskuteras! Är så härligt med riktigt goda vänner.

Här är dagens outfit. Byxor och skjorta från Flash, bälte och scarves från Joy. Skorna är från Gabor.

Nedan kommer den i mitt tycke. perfekta accessoaren! Det är ett armband med utbytbar läderinsats. Denna varianten är svart, och baksidan röd. Man kan alltså ha matchande färg på lädret till i stort sett vilken outfit som helst med 3 olika läderinsatser. Fick den av min käre make i födelsedagspresent, och fick en extra läderinsats av flickorna. Man kan också ha den utan insats, endast som silverarmband. Mycket praktiskt!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.