Ny energi!

Posted on

Igår var jag jättebesviken över att inte kunna springa vårruset, då mitt knä fortfarande inte funkar riktigt som det ska. Men passen på Friskis går bra, så lite rörlighet finns kvar. Det som behöver förbättras är konditionen.

I morse bestämde jag mej för att testa om det funkade att cykla. Var ute 20 minuter, och det kändes bra. Som ni ser har jag en härlig bekväm mormorscykel. Talade med en kollega som tränar triathlon om man behöver byta cykel för att förbättra resultatet. Men han lugnade mej med att jag jämför resultaten med mej själv, och det blir inte bättre träning för att man har en ”värstingcykel” så min trogna kompis får hänga med i fortsättningen också. Jag fick en enorm energiboost av cykelturen, och bestämde mej för att få igång pulsmätaren igen, då det är ett bra sätt att mäta konditionsförbättring. Batteriet är slut, men det ska åtgärdas imorgon.

Är också jättesugen på att prova yoga, verkar vara superbra för smidigheten. Kanske blir det ett pass nästa torsdag, återkommer om det. Friskis är fantastiskt, man kan träna så många olika pass på samma träningskort. Tänk vad lite som ska till för att få nya idéer!

Nu väntar vi på en hagelstorm här, i morse på cykelturen var det strålande sol.

Men det är fredag, och ikväll bjuder jag min käre make på The Ritz coctail till välkomstdrink när han kommer hem från jobbet.

Därefter en mustig lövbiffsgryta med ett gott rödvin till.

Önskar er en härlig fredag!

  • Share

Kommentarer

  1. Omväxlande – Livsstil efter 60 says:

    […] är någon sommarvärme, blir det lövbiffsgryta. Receptet hittar ni här. Det är en favorit i repris. Den tar lite tid, eftersom köttet ska koka i 1,5-2 timmar. Men det sköter sej själv, så det […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.