Nostalgitripp

Posted on
Nostalgitripp

I fredags var jag och min käre make på en nostalgitripp på Nöjesteatern. Vi återupplevde våra idoler från 60-talet. Det var Svenne från Hepstars, Lennart Gran från The Shanes och Clabbe från Ola and the Janglers.

Gubbarna

Dessa tonårsidoler har nu passerat 70, men det hade många i publiken också gjort. Man kunde tro att det skulle bli en stillsam tillställning, men vilket drag det blev!

Nya outfits

När de drog igång sina gamla hits, var det ingen i publiken som satt tyst. De vände ut mikrofonerna, och alla kunde texterna vi lärde oss för 50 år sen. Clabbe hade en enastående kondis, han sprang runt scenen i bästa Mick Jaggerstil. Det var väldigt imponerande att de hade både röst och kropp i behåll.

Hammonorgel

En Hammonorgel var högsta mode då, och jag lovar, den håller än idag!

Radion

De hade en gammal radio på scenen, vi fick återuppleva både 10 i topp och radio Syd. De kivades om vem som haft flest låtar på 10 i topp, och berättade anekdoter om turnélivet. De två timmarna som showen varade bara försvann! Jag är så nöjd, det var härligt att känna sej som 15 år igen!!

Fransserum

Jag började ju en ”behandling” av mina fransar, för att uppnå en konstant fransförlängning. Inget synligt resultat än, det skulle kunna ta upp till 4 veckor, men jag kämpar på.

Jag har ju förfasat mej över att alla lite speciella butiker med kläder i stan försvinner en efter en. Men till min stora förtjusning hittade jag en affär med lite annorlunda kläder. Vila. Jag har letat länge utan framgång efter en grön kofta, men de hade en. Underbart mjuk, och till ett väldigt bra pris. De har just fått en ny kund! Jag kommer att kolla där med jämna mellanrum!

Önskar er en underbar vecka!

  • Share

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.