Njutningsfullt

Posted on
Nyskrubbad

Idag tog jag njutningsfullt tag i min vintertrötta hud!

Peeling och mask

Jag är ganska noga med min hud, både i ansiktet och på kroppen. Men nu har det varit vinter och Corona, och jag har inte riktigt haft den rätta motivationen. Eftersom vaccinationen drog ut på tiden, så blev jag mer o mer insnöad på att få min spruta. Jag fick den i förra veckan, men risken för blodpropp har legat och gnagt. Nu känns det som att jag är på mållinjen, och då fick jag den energin jag behövde för att komma till skott.

Först blev det peeling, jag hade ett gratisprov från Kicks som jag testade. Det var helt underbart! Därefter la jag en fuktgivande mask, och den fick sitta på i 15 minuter. Ett tips: Massera in överbliven peeling på händerna, de blir så mjuka!

Jag kom på en idé för hur jag bäst skulle få av masken, det var inte en sådan som man drar av. Jag hade en gammal kökshandduk som sett sina bästa dar, den klippte jag i lagom bitar och använde den med ljummet vatten. Funkade kanon!

Serum

Jag hittade ett annat gratisprov, serum från Skincity. Det masserade jag in efter masken. Jag gjorde därefter min vanliga hudvårdsrutin. Nu känns ansiktet pånyttfött!

Det är ju fredag!

Lasagne

Det är ju fredag, och det finns mer än hudvård som är njutningsfullt. Både mat och dryck. Ikväll blir det klassisk lasagne, recept hittar ni här, och min käre make hittar säkert ett gott vin till den.

Fördrink

Min käre make blev ju tipsad om ett alternativ till en elegantare Aperol Spritz, och vi köpte en flaska. Dock hade vi inte den tillsatsen som skulle vara godast till, men nu har vi fått den. Vi blandade med mousserande vin och det var gott, men det ska bli spännande att se hur ”originalet” smakar.

Veckans bukett

Jag är så glad att jag även denna veckan kunde plocka in en bukett från trädgården. Ska bli intressant att se om vi har tillräckligt med spridning på våra blommor för att kunna ta in en bukett varje vecka!

Jag önskar er en härlig helg, och var rädda om er!

Kommentarer

  1. Årets första grillning – Livsstil efter 60 says:

    […] före maten får bli en favorit i repris. Vi provade den här, och den smakar som Cava Aperol, men lyxigare. Det är en härlig sommardrink, och vad passar väl […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.