Nerifrån och upp

Posted on
Fotbad

Denna veckan har jag pysslat om mej själv nerifrån och upp. Jag började veckan med fotvård hos min härliga fotterapeut Cecilia. Som jag har berättat i ett tidigare inlägg, så går jag på fotvård varannan månad.

Hos frissan

I går var det dags för ett besök hos frissan. När man har så kort hår som jag har, så syns det så fort det blivit lite för långt. Nu är jag nyklippt, och hade en skön stund när jag satt med min inpackning. Jag brukar kalla det för min egentid. Eftersom jag är pensionär, så har jag massor med egentid, men det hänger kvar sen jag jobbade. Skönt är det i alla fall att sitta med en kopp kaffe och fördjupa sig i skvallertidningar. Det är så skönt att vara fixad nerifrån och upp!

Inget bredband, men glad ändå

Vi har fortfarande inte fått igång vårt bredband, jag ringer varannan dag till leverantören, och som jag skrev igår, så ska det bli ett helt inlägg med hela historien. Det verkar som om det blir ett långt inlägg.

Jag har också märkt att det sakta blir kallare, och det är skönt. Det ska bli spännande och se om det blir vinter i år, eller om det fortsätter att vara gråväder.

Ha en fin torsdag!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.