Mossbylund

Posted on
Afternoon tea

I helgen var jag och min käre make på Hotell Mossbylund för att fira vår 20-åriga bröllopsdag. Vi kom dit klockan 14.00, och började med Afternoon tea. Jag har varit nyfiken på vad det egentligen är, och det var en trevlig överraskning. Snittar med gott pålägg, scones med smör och sylt, och som avslutning kakor med tillbehör. Snapsglaset innehöll smulat digesdivekex med en underbar jordgubbsmarmelad.

Silon

Vi bodde i Silon, alla rum var anpassade efter den runda formen.

Entrén
Säng med myskläder

Vi checkade in på rummet, som var väldigt fräckt inrett, kolla sänggaveln, det är en gammal dörr, som rockhängare hade de ett cykelstyre, och handdukarna hängdes på böjda skiftnycklar.

Champagne

Det var ju 20-årig bröllopsdag, så det passade med champagne. Jag fick en hörlurshållare på ett porslinsfat, det var ju porslinsbröllop!

På väg mot SPA

När vi druckit vår champagne, var det dax för SPA. Vägen dit var full med intressanta inslag från en svunnen tid!

Traktor som de såg ut när jag var liten!
Gammal hästvagn
3 temparerade utomhuspooler

Vi badade i utomhuspoolerna, och drack ett glas rosé. Det regnade och var kyligt, och det var väldigt mysigt att sitta i värmen och se regnbågen!

Inomhuspool
Middagsdax

När vi badat klart, var det dax att byta om och gå till restaurangen och äta en 3-rätters middag med vinpaket.

Hotellfrukost

Vi avslutade vår vistelse med hotellfrukost, och sen skulle vi gå en långpromenad vid havet. Men dessvärre öste regnet ner, så vi packade ihop och körde hem. Vilken härlig helg på Mossbylund! Vi kommer garanterat att tillbringa fler helger på SPA, det är både skönt och avkopplande.

Ha nu en underbar vecka, och var rädda om er!

  • Share

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.