Mors dag och löpning

Posted on

Här sitter min fina son och laddar in min morsdagspresent! Det är layoyten till bloggen, som jag blev väldigt glad för!

En morsdagsfika är ju en nödvändighet!

Idag bestämde jag mej för att prova knät när det gäller löpningen, och jag började mycket försiktigt med 15 minuters rask promenad, därefter 1 minut löpning varvat med 1 minut rask promenad. Detta upprepade jag 15 gånger. En total distans på 5 k.

Kändes så otroligt härligt att kunna genomföra, känns bra nu, får se hur det blir ikväll. Hoppas så att jag kan komma igång att löpa kontinuerligt!

Här är dagens outfit när jag inte löptränar.

Ha nu en fin eftermiddag!

  • Share

Kommentarer

  1. 25 minuters löpning – Livsstil efter 60 says:

    […] Jag ska nu löpa 5 minuter och gå en, i 5 omgångar. Har verkligen kommit en bra bit sen jag startade! Min käre make brukar löpa på jobbet, men nu när det är semestertid, har han inte möjlighet […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.