Milstenen Spa

Posted on
Privat relax

I helgen som gick var jag på Milstenen Spa med mina bonusdöttrar. Jag gör ju mitt hemmaspa, men det är otroligt skönt att bli ompysslad av experter.

Jag började med ansiktsbehandling, det har jag gjort tidigare, men här hade de ett väldigt härligt inslag. När mitt ansikte var rengjort, och jag låg med ansiktsmask, så fick mina armar och händer massage. Det var otroligt skönt, och jag kom verkligen ner i varv. När jag fått ansiktsbehandling på andra ställen, har hudterapeuten gått iväg när masken verkar. Det är helt OK, men detta var ytterligare en nivå av njutning. Flickorna fick massage medan jag fick min ansiktsbehandling.

Privat bubbelpool

När vi var klara med våra respektive behandlingar, så klev vi ner i bubbelpoolen. Det är väldigt skönt att inte ha okända människor att ta hänsyn till när man badar bubbelpool. Det var härligt att sitta där och diskutera stort och smått.

En sak jag dock konstaterade, är att ljudnivån är väldigt hög när alla munstyckena är igång. När vi renoverade stora badrummet för många år sen, funderade vi på att köpa en bubbelpool, men tack och lov kom vi på andra tankar.

Grill and Masala Thali

När Spavistelsen var klar, så kom min käre make och hämtade mej. Vi hade bestämt oss för att äta Indisk mat. Jag har nämligen aldrig testat det. Vi gick till Indian Haweli, och åt Grill and Masala Thali. Det var fyra små rätter: Chicken tikka masala, Lamm masala, tandori chicken och grillad Scampi. Raita och chutney var såserna som ingick.

Naanbröd

Till rätten ingick också Naanbröd, och allt var väldigt smakfullt. Vi blev rejält mätta på denna måltid.

Jag kan verkligen rekommendera både Milstenen Spa och Indian Haweli. Det var ett härligt sätt att tillbringa en lördag!

Busfredag!

I morgon blir det inget fredagsinlägg. Jag och min käre make ska nämligen ha busfredag, och jag kommer att göra ett inlägg om den i nästa vecka.

Därför vill jag redan nu önska er en riktigt trevlig helg!

Kommentarer

  1. Vår Busfredag – Livsstil efter 60 says:

    […] lovade ju i torsdags att göra ett inlägg som förklarade varför det inte blev något fredagsinlägg. Det berodde på […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.