Meteorologisk sommar

Posted on
Nyklippt gräsmatta

När vi klippte gräset i helgen, så trodde jag kanske att det skulle vara sista klippningen för säsongen. Men nu hörde jag på radion att det är meteorologisk sommar, så det kommer nog att bli fler klippningar framöver.

Gräsmattan på baksidan

Jag minns för 19 år sedan, då åkte vi ner till Cypern denna veckan, eftersom barnen hade sportlov. När vi åkte, så var det 2° och snöblandat regn. Idag är det 11°, och ni kan se att det är inte direkt snö på gång.

Blodlönnen

Blodlönnen brukar alltid tappa alla sina blad nästan samtidigt, men nu har den tappat dem lite pö om pö senaste veckan. Det skulle behövas en rejäl frostknäpp för att få balans i naturen.

Blåsippa

Ännu värre är att jag hittade en liten blomma på Blåsippan. Den ska ju inte blomma förrän tidig vår. Jag hoppas att den klarar sig även om den helt har tappat sin rytm.

Höstklädd

Oavsett vädret, så vill jag försöka hålla mej till årstiderna när det gäller kläder även om det är meteorologisk sommar. I helgen såg jag och min käre make några människor som gick omkring i shorts, det är väl ändå att ta det ett steg för långt?

Jag kan också berätta att vi har fortfarande inte något Wifi, det ska bli intressant att se när de tänker reda ut den soppan. När allt är klart ska jag göra ett inlägg om det, jag har haft många turer med leverantören!

Nu önskar jag er en härlig tisdag!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.