Mental örfil

Posted on
I-pad

Idag har jag fått en mental örfil! I morse gick min I-pad sönder, jag kan inte komma in i den. Den är visserligen 7 år gammal, men jag har mina träningsprogram och matrecept för veckan i den. Så jag blev rejält sur när jag insåg att den kommer jag inte kunna använda. Jag gick och tjurade och letade på nätet efter en ersättare. De är ju inte billiga, så jag tyckte riktigt synd om mej själv. Dessutom finns de inte på lager någonstans, utan det är 6 dagars leveranstid.

När posten kom fick jag ett brev från laboratoriet som kollat mitt prov för livmoderhalscancer. Provet var helt normalt.

Då kände jag att jag fick en mental örfil! Jag ojar mej över en teknikpryl som måste ersättas, flera kvinnor fick idag ett brev från laboratoriet med ett helt annat besked. Jag är så genomlycklig, jag är frisk, jag mår bra, jag har en underbar make och det är fredag.

Vampire´s Dream

Det blir extra mysigt att skåla i en Vampire´s Dream ikväll, för att fira att det är fredag, och jag och min käre make är friska och har varandra. Receptet hittar ni här.

Ingredienserna

Här ser ni ingredienserna till kvällens fördrink.

Exotisk fläskfilé

Som tur är så har jag även en analog matlista för veckan, så jag visste vad jag skulle leta efter nu när jag fick söka upp receptet igen. Det blir Exotisk fläskfilé till vårt fredagsmys. Receptet hittar ni här.

Nu vill jag önska er en riktigt trevlig helg, var rädda om er!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.